Blnce Pro15 élőflórás étrendkiegészítő 500ml Katt rá a felnagyításhoz

Blnce Pro15 élőflórás étrendkiegészítő 500ml

Ár:
6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
ÉLŐFLÓRÁS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ ITALKÉSZÍTMÉNY 500 ML

Leírás

Probiotikus élőflórát tartalmazó, 15-féle törzsből álló erjesztett italkészítményünk,a bélrendszeri státusz javítása érdekében. 

 

Korunkban a tudomány nagy hangsúlyt helyez a probiotikumok rendszeres bevitelére,amelyek – a bélflóra részeként ‒ az immunrendszer kulcstényezői. A jótékony bélbaktériumok nagy szerepet kapnak a bélrendszeri védelem fenntartásában és az allergiás folyamatok visszaszorításában. A K-, B1-, B2- és B12-vitamin termelése mellett védik a bélnyálkahártya épségét, és számos betegség (egyes rákbetegségek, szív- és érbetegség, elhízás, fertőzések stb.) megelőzését szolgálják. A probiotikus törzsek bevitele révén a szervezet védekezőképessége növelhető, teherbíró és teljesítőképessége javítható. 

Ha a bélbaktériumok összetételében változás áll be, akkor a bélrendszerben fermentációs zavar alakul ki. Ez jelentősen módosíthatja a lebontási és felszívódási viszonyokat, utat készítve ezzel az allergiás mechanizmusok, a vastagbélrák és az epekőképződés számára.Sok esetben nyálkahártya-gyulladás, puffadás, emésztési zavarok figyelhetőek meg.

A Pro15 termékkülönleges technológiája révén egyedi összetételben és folyékony formában hordozza az értékes mikroorganizmusokat, amelyek túlnyomó része lakto- és bifidobaktérium. Mintegy 90-féle neutrális (nem probiotikus) mikroorganizmust is tartalmaz, amelyek a káros baktériumok visszaszorítását támogatják a bélrendszerben.

A készítmény hordoz még természetes emésztőenzimeket,prebiotikumokat,gyógynövényeket,szerves savakat és tápanyagokban, jódban gazdag Kelp tengeri algát (szimbiotikus összetétel). Különlegessége a szakmai fejlesztésnek, hogy bevételéhez nem kell víz, a folyadék alapú elegy hűtést nem igényel, az egyensúlyi állapot beállása miatt. 

 

Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz (tejszármazékot nyomokban sem). Összetétele: Tisztított és strukturált víz, SCD EM baktériumkultúra, gyümölcslé-koncentrátum (alma és szőlő), gyógynövénykivonat-keverék: kamilla, csipkebogyó, olajfalevél, orbáncfű, bodza, szibériai ginszeng, baktövis, cukornádmelasz, Kelp tengeri alga, nátrium-klorid.

Felnőtteknek 16 éves kor fölött naponta 1 evőkanál, 15–30 ml; 12–16 éves kor között naponta 15 ml; 2–12 éves kor között naponta 5–15 ml. Várandósoknak is ajánlott. A probiotikus törzsek napi rendszerességgel fogyaszthatók (kiemelten antibiotikum szedése esetén), mivel az ételeinkből jellemzően már hiányoznak.