Blnce Lenmag Crunchy 250g Katt rá a felnagyításhoz

Blnce Lenmag Crunchy 250g

Ár:
1.690 Ft (1.331 Ft + ÁFA)

Almaszirupban szárított ropogós lenmagok

Leírás

Átlagos tápérték 100 g termékben 100 g 1 adag (12 g) NRV% / adag
Energia kJ / kcal 1932/460 483/115 5,8%
Zsír g 34,2 8,6 12,2%
- amelyből telített zsírsavak g 5,2 1,3 6,5%
Szénhidrát g 18,0 4,5 1,7%
- amelyből cukrok g 4,0 1,0 1,1%
Élelmi rost g 22,3 5,6 22,3%
Fehérje g 23,1 5,8 11,6%
Só g 0,0 0,0 0,0
Omega 3 17,3

Almaszirupban szárított ropogós lenmagok 
 
Különleges, egyedi technológiával gyártott, csíráztatott,ropogósbio lenmagokamikmég egészségesebbé teszik a reggeliket!Kíméletes eljárással, alacsony hőmérsékleten szárítva, bio almaszirup hozzáadása mellett. A termékhez a gyártás során szerves kötésű nyomelemek-szelén, cink, réz- és bifidobaktériumok kerülnek. Omega-3 zsírsavakban, fehérjében és élelmi rostban gazdag, B1 vitamin forrás.Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet.
 
A speciális, csíráztatáskor aktiválódó enzimeknek köszönhetően a lenmagot körülvevő emészthetetlen nyálkaburok lebomlik, eközben az emberi szervezet számára hasznos arabinoxylan-oligoszacharidok szabadulnak fel. A lenmagban található tápanyagok és vitaminok, a mag csíráztatott állapotában, sokkal könnyebben felhasználhatóvá válnak a szervezet számára,mint a nyugalmi állapotban lévő mag fogyasztása esetében. 
 

 

Az alfa-linolénsav (ALA), mint omega-3 zsírsav, hozzájárul a vér megfelelő koleszterinszintjének fenntartásához. Pozitív hatások érhetők el napi 12 g termék (1-2 evőkanál) rendszeres bevitelét követően. Az omega-3 zsírsavak fontos szerepet töltenek be számos biológiai folyamat során. A természetes szelén, cink, és réztartalom támogatják immunrendszerünk megfelelő működését. A cink és réz megvédi a sejteket az oxidatív stressz káros hatásaitól. A termék a csíráztatott lenmagokban található értékes lignánt, ásványi anyagokat (foszfor, kalcium, magnézium, vas, mangán), ballasztanyagokat, arabinoxylan-oligoszaharidokat, E-, C-, B-vitaminokat és emésztést segítő enzimeket tartalmaz.

Ízlés szerint önmagában (alapos rágás mellett), vagy édes ízű ételekhez, müzlihez, joghurthoz keverhető, napi 12 g (1-2 ek) mennyiségben. Minden korosztály értékes és kedvelt csemegéje lehet. Bőséges víz fogyasztása javasolt.